Una fora tempesta de vent i calamarsa a Gironella, ahir a la tarda, va deixar un rastre de danys materials i 1.030 abonats sense subministrament elèctric des de les 6 de la tarda, aproximadament. Anit, a l'hora de tancar aquesta edició, es preveia que el servei es pogués restablir cap a la mitjanit, segons la informació facilitada per la companyia elèctrica Endesa a l'alcalde David Font.

La interrupció del servei elèctric va ser fruit de la tempesta. A conseqüència de la forta ventada es va desplomar un pollancre d'uns 30 metres al costat de la zona del camp de futbol. La fatalitat va fer que l'arbre caigués justament a sobre d'una torre elèctrica. L'impacte va ser terrible i va fer que la torre quedés blegada com si en comptes de ser metàl·lica fos de mantega, com es pot veure en les imatges d'aquesta pàgina. Els Bombers van avisar del problema a la companyia Endesa i aquesta va enviar els seus operaris a treballar a la zona per tal de poder restablir el servei.

Les zones afectades pel tall de subministrament elèctric van ser de l'àmbit de Cal Bassacs, les antigues colònies tèxtils Viladomiu Vell i Viladomiu Nou, la zona de Cal Ramons, de la piscina i parts de la cèntrica avinguda de Catalunya, segons la informació de la qual es disposava anit.