El Formatjazz arriba a la cinquena edició. Demà dissabte, a partir de les 9 de la nit, la plaça de l'Església de Borredà acollirà un any més aquest certamen que combina música i gastronomia. En aquesta ocasió, els impulsors de la proposta han volgut donar-hi més rellevància tenint en compte que celebren el cinquè aniversari. Per això, enguany el grup de música convidat és una de les big band amb més prestigi del país: La Vella Dixieland.

Pel que fa a la part gastronòmica, el formatger Antoni Chueca ha destacat que enguany, «després d'un viatge per diversos països en les darreres edicions, hem volgut aterrar a Espanya i buscar formatges de Galícia, Astúries i Cantàbria». D'aquesta manera, els assistents podran tastar set formatges diferents típics de les zones esmentades.

El preu del tast serà de 10 euros, i a banda dels formatges també inclourà una copa de vi de la Conca de Barberà o de la cervesa berguedana Quer. A ritme de jazz, els assistents podran gaudir d'una vetllada gastronòmica que els organitzadors esperen que mantingui l'èxit de convocatòria de les passades edicions, amb més de 300 persones. L'esdeveniment està organitzat per la Berguedana de Jazz, la Mostra de Formatges de Borredà, l'Ajuntament de Borredà i Formatge Bauma.