Els nous vestidors del camp de futbol de Berga no estaran a punt a l'inici de la propera temporada, a principis de setembre. Així ho ha explicat a Regió7 el regidor d'Urbanisme de l'equip de govern de la CUP, Oriol Camps. El projecte de reforma dels vestidors de l'equipament esportiu es va aprovar en el darrer ple de l'anterior mandat de CiU i, tot i que es preveia que les obres s'iniciessin durant l'estiu per estar acabades per estrenar-se amb la nova temporada, això no serà possible.

El regidor ha explicat que, tot i que el projecte es va aprovar a finals de maig, "la tramitació no estava a punt per complir amb els terminis establerts". En aquest sentit, ha detallat que ara mateix l'obra es troba en concurs de licitació i que es preveu que pugui adjudicar-se durant la primera quinzena de setembre. A partir d'aquest moment, la durada prevista total de les obres és de dos mesos, "per tant contemplem que com, a màxim, entre finals d'octubre i principis de novembre haurien d'estar acabades, depenent de la proposta que faci l'empresa que dugui a terme els treballs".

L'actuació suposa una reforma integral dels vestidors, que presenten importants deficiències, ja que daten de la dècada dels 80. El projecte preveu treure els lavabos de dins els vestidors obrint una porta pel passadís, la renovació de les dutxes i el canvi de tot el paviment. En aquesta línia, també es proposa dotar l'equipament d'un sistema d'energia solar per escalfar l'aigua. La reforma, a banda d'una millora de l'equipament, també suposarà l'adaptació a la normativa d'accessibilitat actual que inclou el Pla Director d'Instal·lacions Esportives.