La merceria Talia1924 del passeig Bisbe Comellas, 58 de Casserres torna a vestir de gala el seu aparador coincidint amb els dies de la festa major de la vila. Per cinquè any consecutiu, la seva propietària, Natàlia Camps, engalana el seu mostrador exterior per contribuir a fer més lluïda la festa. Després de quatre exposicions, dedicades al calçat antic, al turisme rural de Casserres, al vestuari del segle XIX i al 90è aniversari de la seva botiga, enguany ha volgut fer un homenatge a tots els establiments d'alimentació i restauració del municipi.

Sota el nom Tasta'm, Camps ha trobat adient donar protagonisme als divuit negocis d'alimentació que hi ha a Casserres. "Després d'haver promocionat les cases de turisme rural, vaig pensar que era de justícia pensar en els bars, restaurants, forns i establiments agroalimentaris". En una banda de l'aparador hi instal·larà un plafó amb tots els noms dels establiments d'alimentació casserrencs i al centre, hi tindrà una taula parada on cada dia s'exposarà un plat diferent, gràcies a la col·laboració dels cinc restaurants de la vila. "Tots seran plats dignes d'un àpat de festa major i que sorprendran", ha dit. A més, Camps ambientarà la resta d'espai i també l'interior de la botiga amb motius del sector alimentari. L'altra part de l'aparador estarà inspirada en un envelat de festa major "amb molta fantasia", ha dit.

Paral·lelament, tots els visitants a la mostra podran omplir una butlleta per participar en el sorteig dels obsequis que els establiments han cedit per col·laborar amb l'exposició. "Hi haurà quatre caixes, una per a forns, l'altra per a restaurants, l'altra per a establiments d'alimentació i la darrera per als bars", ha detallat. De totes les butlletes dipositades, en sortiran quatre guanyadors que podran escollir a quin dels establiments volen recollir l'obsequi: des de dinars, esmorzars i lots de productes gastronòmics.

L'aparador es mostrarà en públic avui, a partir de les 7 de la tarda i estarà obert en horari ininterromput fins al dia 13 de setembre, quan se celebrarà el sorteig. Camps assegura que la iniciativa vol ser "un reconeixement a la tasca i anys d'experiència dels establiments de Casserres" a qui agraeix la seva implicació en la proposta. La impulsora es mostra a l'expectativa de saber quina resposta tindrà entre els veïns i visitants, ja que corrobora que després de quatre anys, "la gent ja ho espera i el llistó és alt".