El promotor del projecte Parc de la Natura, l´empresari berguedà Joan Barniol, critica al govern de la CUP pel seu «preocupant desconeixement sobre aquest projecte i sobre el turisme en general», responent al comunicat que el govern de Berga va emetre la setmana passada reiterant la seva negativa davant d´aquest projecte que fa vint-i-dos anys que està en marxa.

Barniol ha explicat a aquest diari que l´equip de govern de la CUP no coneix bé el projecte i ha insistit en la viabilitat de poder-lo tirar endavant. En aquest sentit, ha recordat que per a fer-ho, el consistori berguedà ha de tramitar la modificació del POUM i del Pla Especial del Parc de la Natura pel que «disposa de 40.000 euros pressupostats en l´exercici del 2015 fruït d´una subvenció de la Diputació de Barcelona, fet que té un cost zero per l´ajuntament».

Fent referència al comunicat de la CUP, Barniol ha volgut matisar que el grup de l´esquerra independentista que governa a la ciutat «només té 6 dels 17 regidors que conformen l´ajuntament, per tant, la última paraula no la té el vostre equip de govern, sinó el ple municipal», els diu.