El trànsit quedarà alterat a Berga aquest divendres pels actes institucionals amb motiu de la Diada.

Les afectacions són les següents:

Carretera de Solsona

Des de la rotonda del Polígon Industrial fins a la Rasa del Canyet no es podrà accedir a Berga amb vehicle i caldrà fer-ho per la variant de la carretera vella (C-26), amb excepció dels autocars amb destinació Barcelona, que estacionaran des de davant de la Residència Sant Bernabé fins el Passeig dels Abeuradors.

Carrer del Bruc

Restarà invertit el sentit de la circulació, de manera que els veïns i veïnes d´aquest carrer hauran de circular, en sortir dels seus respectius garatges, direcció La Valldan.

Estarà prohibit estacionar des de la cruïlla amb la Rosa del Canyet fins a les escales d´accés al carrer Santa Bàrbara (aproximadament la meitat del carrer).

Carrer Pla de l´Alemany

Aquest carrer restarà tallat a la circulació amb la cruïlla del Programari Lliure de manera que no es podrà accedir a la carretera de Solsona des del carrer Pla de l´Alemany.

Camí Ral de Cardona, passeig dels Abeuradors i Rasa del Gassot

El sentit de circulació serà en direcció a La Valldan ja que la carretera de Solsona romandrà tallada al trànsit.

Rasa del Canyet amb carrer del Roser i carrer Comte Oliba

Els vehicles que circulin per aquestes vies i vulguin anar en direcció a Avià hauran de fer-ho per Berga-Sud i per la variant de la carretera vella (C-26). Aquestes vies no patiran restriccions del trànsit però sí d´estacionament al final del carrer Comte Oliba amb Prat de la Riba per gir d´autocars.