Berga retalla la millora de la xarxa d'aigua de Queralt

El govern opta per salvar 57.000 euros d'una ajuda de 160.000 pel risc de perdre'ls tots a causa de la falta de temps per expropiar uns terrenys

27.09.2015 | 07:41

L'Ajuntament de Berga durà a terme les obres de millora de l'actual xarxa de subministrament d'aigua al santuari de Queralt. Ho farà a través d'un procediment negociat i amb caràcter d'urgència però amb un projecte retallat que preveu únicament i exclusivament arreglar els problemes de la xarxa actual. No s'executarà la totalitat del projecte que preveia garantir el cabal suficient a Queralt en previsió que augmenti la demanada d'aigua quan es desencalli el projecte de restauració de l'hostatgeria o d'altres iniciatives que es puguin fer al santuari.

D'una subvenció de 160.000 euros concedida en el seu dia per la Diputació de Barcelona a l'Ajuntament per l'obra de l'aigua de Queralt, el govern n'adjudicarà només una primera fase per valor de 56.893, 01 euros. La resta dels diners es perdran, no es gastaran perquè no s'és a temps de completar un procés d'expropiació pendent abans del 31 d'octubre. I és que la subvenció en qüestió està condicionada a haver iniciat els treballs abans d'aquesta data.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema