Un any més l´Ajuntament de Berga organitzarà el concert de dissabte de Patum, que enguany s´escau en 28 de maig i que es farà, igual que en els darrers anys, al capdavall de l´Avinguda del Canal Industrial on es muntarà l´escenari envaint una part del carrer Salvador Espriu.

Seguint la dinàmica d´edicions anteriors, enguany es torna a obrir a la participació de les entitats, fundacions o associacions sense ànim de lucre amb seu a Berga i de caràcter cultural i/o juvenils l´organització del concert de Patum i per tant, de les barres del mateix.

Així, des del Punt Jove de l´Ajuntament de Berga es contempla aquesta participació per un màxim de sis entitats, associacions o fundacions sense ànim de lucre i en cas que les sol€licituds excedeixin aquest nombre, s´accedirà a la plaça per ordre d´inscripció.

A les barres s´hi destinaran dos espais, un a cada lateral de l´Avinguda del Canal Industrial, i la comanda de les begudes es farà conjuntament de manera que els beneficis que aquesta tasca generi es dividiran a parts iguals per a totes les entitats, associacions o fundacions sense ànim de lucre participants. En aquest sentit, les mateixes hauran d´assumir els càterings dels grups que actuaran al concert.

Per tal de poder participar a les barres de Patum d´enguany les entitats, fundacions o associacions sense ànim de lucre que vulguin ser-hi, hauran d´enviar un correu electrònic a vilanaaj@ajberga.cat abans del divendres 13 de novembre de 2015 i rebran un correu de resposta amb el número d´inscripció corresponent.

Per a més informació, es poden consultar les bases a la web de l´Ajuntament de Berga