Un any més l´Ajuntament de Berga organitzarà el concert de dissabte de Patum, que enguany s´escau en 28 de maig i que es farà, igual que en els darrers anys, al capdavall de l´Avinguda del Canal Industrial on es muntarà l´escenari envaint una part del carrer Salvador Espriu.

Mantenint també la idea d´edicions anteriors, un dels grups que tocarà dissabte de Patum serà el guanyador del concurs impulsat per part del Punt Jove de l´Ajuntament de Berga, al qual poden participar-hi totes les bandes que almenys el 50% dels seus components siguin berguedans.

Així, per tal de poder participar en aquest concurs caldrà enviar una sol€licitud amb el nom de la formació, un enllaç on es pugui escoltar algun tema del grup o enviar-lo en mp3, juntament amb el nom, cognoms, DNI i edat del/la responsable, correu electrònic i número de telèfon a l´adreça vilanaaj@ajberga.cat abans del dia 13 de novembre de 2015. El sorteig per decidir la formació guanyadora el faran les diferents entitats, associacions i fundacions sense ànim de lucre organitzadores de les barres del concert de Patum 2016 el dia 16 de novembre de 2015 i el dia següent es comunicarà via correu electrònic al grup guanyador.