Amb motiu de la Berga Bolet i de la cremada de la Falla i els focs artificials aquest cap de setmana hi haurà alteracions del trànsit a diferents punts de la ciutat.

En aquest sentit, pel que fa al dissabte dia 3 durant tot el dia estarà prohibit l´estacionament a la plaça Doctor Saló, a la plaça Sant Pere, a la plaça Maragall, a la plaça del Forn, a la plaça Sant Joan i a la plaça de les Fonts.

Durant tot el dia també estarà tallat l´accés al trànsit rodat a la plaça Doctor Saló, a la plaça de Sant Pere, a la plaça Maragall, a la plaça del Forn, a la Plaça Sant Joan i a la plaça de les Fonts, així com també a la Ronda Queralt en tots dos sentits de circulació. El diumenge dia 4 de les 4 de la tarda a les 11 de la nit estarà prohibit estacionar al passeig de la Pau des del carrer Pere III fins a la plaça de la Creu, tant en sentit ascendent com en sentit descendent. També estarà prohibit estacionar a la plaça de la Creu i a la carretera Sant Fruitós des del carrer Serafí Pitarra fins al carrer Pere III per estacionament d´autocars i taxis.

Pel que fa al trànsit rodat, estarà tallat al Passeig de la Pau des del carrer Pere III fins a la Plaça de la Creu, tant en sentit ascendent com descendent. Igualment, a la Plaça de la Creu des de la Ronda Moreta i la Ronda Queralt. També estarà tallat el trànsit rodat al carrer Gran Via des del carrer Cervantes fins al Passeig de la Pau, així com també serà una altra via tallada al trànsit el carrer Banys des del Passeig de les Estaselles fins a la plaça de la Creu.

Les zones afectades tant pel que fa a la prohibició d´estacionament com els talls de trànsit rodat estaran degudament senyalitzades.