L'Ajuntament de Berga contractarà cinc persones a través de nous Plans d'Ocupació Local destinats a persones aturades no preceptores. Així ho va aprovar ahir l'equip de govern en Junta de Govern Local a través del Pla d'Ocupació Local desenvolupador del 'Programa de Treball i Formació' de Persones aturades no perceptores 2015 del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Els cinc Plans tindran una durada de sis mesos i van destinats a persones majors de 45 anys que hagin exhaurit la prestació o subsidi per desocupació i que no tinguin dret a tornar a percebre-la i que estiguin inscrites prèviament al SOC. En aquest sentit, els llocs de treball convocats són tres d'auxiliars de suport, que es concretaran en l'ordenació i digitalització d'arxiu i tramitació administrativa amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats d'adaptació del sistema d'arxiu de l'Ajuntament a les noves tecnologies i a les pautes pròpies de centralització d'arxiu, optimització i ordenació; i els altres dos llocs de treball són d'auxiliars d'instal·lacions amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats d'ordenació d'espais i millora d'accés a instal·lacions públiques. A més a més, les persones contractades seguiran un programa de formació qualificadora relacionat amb la tasca que desenvoluparan.

Les persones interessades en aquestes places hauran d'adreçar-se directament a l'oficina del SOC de Berga fins el dia 2 de novembre.