L'Ajuntament d'Olvan s'ha proposat trobar alguna utilitat a l'inacabat edifici del que es va concebre com un centre de serveis del polígon comarcal de Rocarodona. L'immoble, amb un pressupost de 800.000 euros, està pendent d'acabar. En concret, faltarien 200.000 euros per completar-lo, segons l'alcalde. Martí Orriols ha dit que el més important és difondre l'existència d'aquest edifici al municipi per aconseguir "donar-li activitat" atraient l'interès de possibles emprenedors que hi vulguin ubicar algun projecte. L'executiu ha d'establir de quina manera concreta pot treure'l de l'ostracisme i, un cop ho tingui clar, acabar-lo si així ho decideix. De moment s'hi han invertit 600.000 euros públics que no tenen cap rendibilitat. Els treballs van quedar aturats i l'immoble inacabat, tancat i barrat i víctima de bretolades.

El que havia de ser un viver d'empreses enganxat al també frustrat polígon comarcal és un edifici per acabar i abandonat. Ocupa una superfície de 1.204 metres quadrats. Té dues plantes. La de nivell de carrer estava destinada a acollir petits tallers i serveis, mentre que a la primera s'hi van fer espais per a oficines. En el mandat anterior aquest equipament es va concebre com un punt de suport per als emprenedors per tal d'oferir-los condicions avantatjoses per facilitar-hi l'establiment de petits negocis.

Al seu dia, l'Ajuntament d'Olvan va anunciar que aquesta obra amb un cost de 800.000 euros es pagaria amb ajudes públiques dels fons Feder i Miner. Aquesta actuació la va impulsar el consistori en col·laboració amb la Generalitat i la Diputació.

Ara, l'alcalde Martí Orriols exposa que "hem de buscar una solució" i diu que "ens plantegem qualsevol ús per a aquest edifici que pugui aportar alguna cosa a la comarca". El dirigent ha lamentat l'atzucac que pateix aquest projecte i també que sigui objecte dels vàndals. Ja han trencat un vidre d'una porta d'accés a la primera planta i ha calgut tapiar-la. Orriols admet que el fet d'estar com està accelera la degradació de l'edifici.