La perruquera berguedana Vanessa Espelt destaca en el camp professional de l'estilisme i la bellesa. Espelt ha obtingut la millor nota al màster d'Executive Management Programme. Excelencia en Business de Salones de Peluquería. La berguedana s'ha postulat com la millor alumna de la trentena de persones que han format part de la segona promoció d'aquesta formació impulsada per la firma L'Oréal i la universitat ESCP.

Espelt va recollir aquest reconeixement el passat cap de setmana a Madrid, a l'esdeveniment l'Oreal Fashion Night, on va assistir-hi acompanyada pel seu equip de treballadores del saló de bellesa Spel que té a Berga des de fa 9 anys. La berguedana, a part d'haver rebut la millor nota de tots els alumnes també ha estat distingida per haver realitzat el millor projecte de negoci. De fet, aquesta formació pretén ensenyar a propietaris i emprenedors del món de l'estilisme com han de construir els seus plans de negoci per tal d'orientar l'empresa cap a l'èxit.

La berguedana es mostra molt satisfeta d'haver rebut aquest reconeixement i assegura que no s'esperava ser la millor. Confessa però, que durant el darrer any s'ha esforçat molt per obtenir aquests bons resultats però afirma que continuarà treballant.