L'alt Berguedà dóna el tret de sortida, avui dissabte, a les tradicionals fires de Tots Sants. Com sempre, la primera cita serà a Gósol. La mostra aplegarà una trentena de parades de productes agroalimentaris, roba o quincalleria, entre d'altres, al centre de la vila.

La propera parada serà, demà, a Guardiola de Berguedà, que aplegarà la mostra multisectorial entre el carrer Estació i el carrer Comerç. També es podrà veure una mostra de bestiar a la plaça de l'Ajuntament i una fira de productes de tardor a la plaça Nova de l'església. A més, durant el matí hi haurà animació infantil, exhibició de gimnàstica i tastos a càrrec dels restauradors.

La tercera de les fires serà dilluns, 2 de novembre, a Bagà. Les parades de menjar, roba i tot tipus de productes s'instal·laran al llarg del carrer Raval i al capdavall hi haurà la mostra ramadera, que l'any passat ja va canviar d'ubicació. A més, a 2/4 d'1 i a 2/4 de 5 hi haurà l'exhibició del gimnàs Esvelt.

El cicle es clourà a la Pobla de Lillet, dimarts, amb la tradicional mostra multisectorial. Per altra banda, però, la vila acollirà dissabte la quarta edició de la Fira de l'Allioli de Codony, amb activitats relacionades amb aquest producte.

Mercat i cervesa a Saldes

Avui dissabte, Saldes també acull la dinovena edició del mercat artesanal. Paral·lelament, també s'hi celebrarà el primer Pedrafest, el que han batejat com "l'Octoberfest de la cervesa artesana de Saldes". El mercat artesanal tindrà la presència d'una trentena de parades de productes artesanals i una mostra d'oficis antics. La fira es complementarà amb activitats per a tots els públics i també amb la presència de sis cerveseres d'arreu del territori que oferiran tastos de més de 30 varietats de cerveses diferents.