La Fira Sant Martí arriba a una nova edició amb l'objectiu de posar en valor el sector comercial i industrial de Puig-reig, ja que representa un aparador únic del potencial i dinamisme del teixit comercial de la vila. La intenció del nou equip de govern és de donar un nou aire i impuls aquest esdeveniment firal amb noves propostes culturals que facin d'aquest esdeveniment en una festa multidisciplinària que convidi els visitants a participar en diverses activitats. Així ho han explicat representants de l'executiu en la presentació de la mostra

El programa de la fira s'obre el divendres 6 de novembre amb la lectura teatralitzada de l'obra "Trampa per a ratolins" d'Agatha Christie a càrrec del grup de teatre local Carrilet Teatre. El dissabte, a partir de les 10 del matí, s'obriran les portes de la fira amb l'exposició de productes, artesania, indústria i automoció. A la tarda, tindrà lloc una de les primeres novetats d'aquest programa cultural amb una visita guiada al castell templer de Puig-reig amb recreacions teatrals a càrrec de l'Associació Cultural Els templers de Puig-reig. A ¾ de 7 de la tarda, hi haurà l'acte de proclamació de la Pubilla, la Dama, l'Hereu i el Fadrí de Puig-reig amb la participació del Cor Giovinetto, participants al concurs de Tv3 "Oh happy day".

El diumenge 8 de novembre hi haurà el tradicional Concurs de Pintura Ràpida que enguany estrena una nova categoria pels joves pintors de 12 a 16 anys. També, el sector de la restauració s'ha volgut sumar a la fira de Sant Martí amb l'organització del Vermut de Sant Martí amb la recuperació d'una barreja típica de Puig-reig. El programa d'actes del diumenge es cloura amb l'obra de teatre Clochard de la companyia Grappa Teatre dirigida pel Tricicle Paco Mir amb els actors Teresa Ros i Gilabert Bosch, que narra com es transforma la meticulosa vida d'un modern executiu quan un clochard (rodamón) es creua en la seva diària rutina

Una altra de les novetats que ha introduït l'ajuntament de Puig-reig és l'organització del primer concurs fotogràfic amb l'aplicació d´Instagram amb l'etiqueta #SantMartí15, fins el 13 de novembre, per tal de promoure la participació dels joves en els actes de la fira i donar a conèixer les activitats del municipi a la xarxa.

La fira de sant Martí és una acte organitzat per l'ajuntament de Puig-reig i la Unió de Botiguers i comerciants de Puig-reig amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.