L'Ajuntament de Gironella programa activitats per combatre la Violència contra les Dones

Al llarg del 25 de novembre es distribuiran llaços pel municipi durant tot el dia dins de la campanya "Posa´t el llaç lila en contra de la violència de gènere"

19.11.2015 | 11:07

En el marc del Dia Internacional per a l´Eliminació de la Violència contra les dones, el proper dimecres, 25 de novembre, l´Ajuntament ha programat diverses activitats obertes a tothom i que s´allargaran fins el dissabte, 28 de novembre.

Des de la Regidoria d´Atenció a les Persones, encapçalada per Mònica Flores, es condemna tot tipus de violència, es treballa per impulsar polítiques que facin realitat la igualtat de gènere al municipi de Gironella i es promouen activitats i recursos per a la sensibilització, prevenció i detecció precoç de qualsevol tipus de violència. Flores remarca que es tracta d´un esforç en què s´ha de continuar insistint, perquè es creu necessari reiterar el compromís amb les víctimes.

Mònica Flores explica que la violència contra la dona constitueix una plaga social que desgraciadament afecta al nostre entorn
Per tot això, al llarg del dimecres, es distribuiran llaços liles pel municipi amb la col·laboració de l´Associació de Comerciants de Gironella i el Casal de la Gent Gran " La Llar" dins de la campanya "Posa´t el llaç lila en contra de la violència de gènere".

A les 20h, del mateix dia, a la Sala d´actes de la Biblioteca, es llegirà el manifest i se seguirà amb la lectura de textos i d´una peça artística realitzada per les participants al taller "En cos de dona".

Els actes commemoratius seguiran el divendres, 27 de novembre, amb un cinefòrum a la Biblioteca municipal en què es projectarà "La por" i que es conclourà amb un debat conduït per la tècnica d´igualtat del Consell Comarcal del Berguedà.

El dissabte, 28 de novembre, a les 12h, la Biblioteca de Gironella acollirà la lectura dramatitzada del monòleg "Estimar sense morir" i es tancarà la programació amb un refrigeri per a totes les persones assistents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema