El pròxim dia 5 de desembre a les 18.30h a l’Ajuntament de Saldes presentarà el I Concurs de Fotografia per tal d’escollir les imatges dels cartells de benvinguda al nucli de Saldes. Fonts municipals han informat que el consistori ha organitzat un concurs de fotografia per tal d’escollir els cartells d’entrada al municipi i millorar la imatge que tenen els visitants a l’entrar del poble de Saldes, aquesta actuació forma part d’un projecte més gran l’objectiu del qual és uniformitzar la imatge de Saldes com a municipi de muntanya, «fent que els saldencs siguin partícips de del disseny dels cartells d’entrada al municipi».

El concurs de fotografia estarà dotat amb un premi en metàl·lic de 100 euros pel primer lloc i 50 euros el segon lloc i que les imatges d’aquests restaran exposades una a cada entrada del nucli de Saldes. A partir del dia 5 de desembre es podran consultar les bases del concurs a la web de l’Ajuntament de Saldes o recollir-les impreses a les oficines de l’Ajuntament i a l’Oficina de Turisme. El jurat del concurs estarà format per una persona de l’equip de Govern de l’Ajuntament, un membre del grup de treball de turisme i una persona de perfil tècnic.

L'Ajuntament té la intenció d'organitzar un concurs de fotografia cada any per escollir les imatges d’entrada els nuclis de Maçaners, L’Espà i Feners en els pròxims anys. El mateix dia de la presentació del concurs també es portarà a terme una xerrada a càrrec de Cesc Maymó autor del vídeo de muntanya, fent ús de la tècnica del timelapse ubicat al Pedraforca i al Parc Natural Cadí-Moixeró.