Saldes celebrarà un concurs de fotografia per escollir els cartells d'entrada del municipi

L'objectiu és millorar la imatge que tenen els visitants quan entren al poble

23.11.2015 | 14:08

El pròxim dia 5 de desembre a les 18.30h a l´Ajuntament de Saldes presentarà el I Concurs de Fotografia per tal d´escollir les imatges dels cartells de benvinguda al nucli de Saldes. Fonts municipals han informat que el consistori ha organitzat un concurs de fotografia per tal d´escollir els cartells d´entrada al municipi i millorar la imatge que tenen els visitants a l´entrar del poble de Saldes, aquesta actuació forma part d´un projecte més gran l´objectiu del qual és uniformitzar la imatge de Saldes com a municipi de muntanya, «fent que els saldencs siguin partícips de del disseny dels cartells d´entrada al municipi».

El concurs de fotografia estarà dotat amb un premi en metàl·lic de 100 euros pel primer lloc i 50 euros el segon lloc i que les imatges d´aquests restaran exposades una a cada entrada del nucli de Saldes. A partir del dia 5 de desembre es podran consultar les bases del concurs a la web de l´Ajuntament de Saldes o recollir-les impreses a les oficines de l´Ajuntament i a l´Oficina de Turisme. El jurat del concurs estarà format per una persona de l´equip de Govern de l´Ajuntament, un membre del grup de treball de turisme i una persona de perfil tècnic.

L'Ajuntament té la intenció d'organitzar un concurs de fotografia cada any per escollir les imatges d´entrada els nuclis de Maçaners, L´Espà i Feners en els pròxims anys. El mateix dia de la presentació del concurs també es portarà a terme una xerrada a càrrec de Cesc Maymó autor del vídeo de muntanya, fent ús de la tècnica del timelapse ubicat al Pedraforca i al Parc Natural Cadí-Moixeró.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema