El teatre de l´Ametlla de Merola tanca aquest dissabte la temporada de tardor amb la representació d´iMe. Ahir, membres de la companyia Dara van visitar l´institut escola Sant Jordi i l´Escola Diocesana de Navàs i l´institut de Puig-reig per presentar l´obra davant dels alumnes més grans.

L´actor i director d´iMe, el surienc Roc Esquius, conegut per la seva aparició a La Riera de TV3; i també la surienca Anna Juncadella, productora de la companyia, van explicar als joves estudiants la temàtica del muntatge que es representarà dissabte (22 h) a l´equipament de la colònia de Puig-reig. Tal com explica Moisès Boixadera, de l´Associació Cultural Esplai, han apostat per visitar els centres per dos motius: per una banda, «per obrir-nos a nous perfils de públic, en aquest cas, més jove; i per l´altra, perquè aquest text parla d´un tema que els pot interessar més que d´altres».

«El punt de partida és una societat que viu enganxada a les noves tecnologies i ho fa tot a través de mòbils i altres dispositius. La xarxa cau, i les persones han d´aprendre a relacionar-se i a conviure sense màquines», va explicar Roc Esquius. Segons el director, «l´objectiu no és jutjar si l´ús de les noves tecnologies i les xarxes és bo o és dolent, simplement plantegem una situació i esperem que cadascú n´agafi el missatge que vulgui». Anna Juncadella va deixar clar que no és un text infantil, «és dirigit al públic adult, encara que no siguin usuaris de les noves tecnologies, perquè tothom sap l´impacte que tenen». Les entrades es poden comprar anticipades a www.ametllamerola.cat o al mateix teatre al preu de 10 o 12 euros.