Les nevades de la setmana passada i els treballs de preparació de pistes durant aquests últims dies permetran tenir obertes les cinc estacions del Grup FGC pel Pont de la Puríssima. Aquestes estacions són les d'Espot i Port Ainé, obriran el proper divendres 4 de desembre; les de Vall de Núria i Vallter 2000 que obriran dissabte i la de la Molina, que ja va obrir portes el passat 27 de novembre, posant en funcionament el Telecadira que dóna accés a la mítica Pista Llarga, amb un gruix d'entre 20 i 30 cm de neu pols.

El grup té com a objectiu posar aviat en funcionament el màxim nombre d'instal·lacions i poder donar per encetada la temporada. En aquest sentit, doncs, a l'espera de les fortes nevades, totes les estacions estan focalitzant esforços per assegurar la posada en marxa del màxim nombre de remuntadors i serveis el més aviat possible.

Amb tot, La Molina, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Vall de Núria proposen per a aquesta temporada d'hivern tot un ventall d'activitats lúdiques dissenyades per a tots els públics: sortides guiades, esquí de muntanya, excursions amb raquetes de neu, busseig als llacs i sota el gel, sopars d'alçada, etc.