Petits i grans han sortit aquest matí de diumenge a rebre els patges reials que a hores d´ara ja han reprès el seu camí amb la voluntat de fer arribar a Orient totes les cartes recollides a Berga. Avui però, els patges també han deixat un encàrrec als nens i nenes de la ciutat: que facin el seu rei ideal.

Així, sota el lema ´Fes-te el rei. Ensenya a tothom el teu rei ideal´, els missatgers de Melcior, Gaspar i Baltasar han deixat demanat aquest matí als nens i nenes de Berga que pintin i decorin la plantilla que ells mateixos els han portat i que un cop feta aquesta feina, retallin la figura i es facin una foto amb el seu rei ideal en algun racó de Berga especial per a ells. Amb l´ajuda dels més grans, es demana també que pugin aquesta imatge a les xarxes socials mencionant l´Ajuntament de Berga (@AjBerga) i acompanyant-ho de l´etiqueta #reisBerga. D´aquesta manera, des del consistori berguedà es podran compartir les diferents imatges i s´anirà fent ambient fins el dia 5 de gener i també la mateixa nit de Reis. A més a més, les millors imatges apareixeran al programa ´Especial nit de Reis´ de Televisió del Berguedà durant la retransmissió de la cavalcada.

Per aquells nens i nenes que avui no hagin pogut anar a rebre els patges reials i fent una crida també als més grans perquè se sumin en aquesta iniciativa, els missatgers han deixat a l´Ajuntament de Berga la plantilla que ja es pot descarregar clicant aquí i que permetrà a tothom qui ho vulgui participar d´aquesta rebuda 2.0 a Ses Majestats els Reis d´Orient.