Casserres celebra avui una nova edició de la Fira de Reis que organitza l'Associació de Comerciants de la localitat, a la qual, per cinquè any consecutiu, s'afegirà també la mostra ramadera. Durant tot el matí, el municipi del baix Berguedà aplegarà parades d'agroalimentació i artesania, entre d'altres, a banda de les que seran específicament del sector ramader.

La plaça de Santa Maria i els carrers centrals del municipi seran l'epicentre de la mostra de bestiar, en la qual hi haurà exemplars de boví, porcí, cabrum, equí i oví, aviram i conills dels ramaders del poble i rodalia. Enguany, a més, s'hi instal·laran estands de tractors de la marca John Deere i un altre de l'Escola Familiar Agrària Quintanes, amb l'objectiu de donar a conèixer la seva oferta de cicles formatius relacionats amb el món de la ramaderia i l'agricultura.

La mostra comercial i ramadera obrirà portes a les 9 del matí amb el tradicional esmorzar popular de tastet amb pa torrat i allioli de codony. Aquesta és una de les activitats més concorregudes i es preveu repartir al voltant d'uns 300 esmorzars. Durant el matí també se sortejarà una panera i els comerços del municipi obriran les seves portes.