Sota frases com "són coses de nens" o bé "els nens són molt cruels", moltes vegades els adults no són conscients que hi ha molt patiment, tant per part dels agressors com dels agredits, en els casos de bullying. Sota aquesta descripció i com a conseqüència d´aquesta constatació sorgeix la proposta de ´Forn de Teatre Pa´tothom´, que pretén, a través d´una representació de teatre fòrum, tractar aquesta temàtica i donar eines per afavorir la convivència a l´hora de parlar amb els nens i nenes i joves sobre les relacions amb els seus companys i companyes.

És amb el lema ´Són coses de nens! Stop bullying´, que aquest dijous 14 de gener la Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet acollirà un any més aquesta representació, dirigida per Jordi Forcadas i interpretada per Jordi Saula, Lluís Cases, Eduardo Benito i Amy Claire. Serà a les 7 del vespre i tot i que està especialment recomanada per a professorat i familiars de joves d´ESO, hi pot participar tothom qui ho vulgui de manera gratuïta.

El teatre fòrum que es podrà veure aquest dijous a la Biblioteca és una activitat de suport a la funció educativa de les famílies que forma part del programa ´Eduquem en família´, que compta amb el suport de l´àrea d´Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.