La biblioteca de Berga acull un teatre fòrum en contra de l'assetjament

18.01.2016 | 07:51

La biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga acull, avui, un sessió de teatre fòrum sobre assetjament escolar. Serà a les 7 i es tracta de la representació Són coses de nens! Stop bullying, dirigida per Jordi Forcadas i interpretada per Jordi Saula, Lluís Cases, Eduardo Benito i Amy Claire. Fonts municipals han indicat que "està especialment recomanada per a professorat i familiars de joves d'ESO, i hi pot participar tothom qui ho vulgui de manera gratuïta".
Les mateixes fonts han exposat que "rere frases com 'són coses de nens' o bé 'els nens són molt cruels', moltes vegades els adults no són conscients que hi ha molt patiment, tant per part dels agressors com dels agredits, en els casos de bullying". Fruit d'aquesta reflexió
sorgeix la proposta de "Forn de Teatre Pa'tothom", que pretén, a través d'aquesta modalitat de teatre fòrum "tractar aquesta temàtica i donar eines per afavorir la convivència a l'hora de parlar amb els nens i nenes i joves sobre les relacions amb els seus companys i companyes".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema