Gironella ja té inventariats els camins municipals

El diputat d'Infraestructures viàries i Mobilitat de la Diputació, Jordi Fàbrega, va lliurar ahir a l'alcalde el Catàleg

18.01.2016 | 07:51

El catàleg de camins municipals és un document que analitza els trets fonamentals del conjunt de vies existents en el terme municipal. A Gironella s'han inventariat 40 camins que sumen un total de 24,53 km, escollits d'acord amb les indicacions dels tècnics encarregats de la redacció i representants de l'ajuntament, entre els quals hi ha regidors i tècnics. A partir d'aquesta informació de base formada per un seguit de paràmetres referents a la seva geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm, es va realitzar un treball de camp amb visites al conjunt de camins i recollir dades descriptives pel seu posterior processament informàtic.

L'amplada de la majoria dels camins és variable i tot ells són aptes per al trànsit rodat. El tipus de ferm és variat: n'hi ha de terra, de rodadura, d'aflorament de roca, d'aglomerat i de formigonat. De cada camí s'ha confeccionat una fitxa resum de les seves característiques, un plànol de situació a escala 1:5.000 en la que es defineix el seu traçat i la seva numeració en PK, la toponímia complementària i els elements més remarcables, a més d'un recull fotogràfic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema