La Corriols Bike de Puig-reig celebrada diumenge 24 de gener ha aplegat 475 ciclistes. Aquesta xifra supera els 350 participants de la primera edició del 2015.

Fonts de l'organització han explicat que la Corriols Bike Puig-reig és una prova de BTT de caire no competitiu. Un dels seus trets diferenciatius és que la sortida és lliure (8:15h a 9:00h) i que es desenvolupa quasi íntegrament per corriols i senders del baix Berguedà (un 95%) i la resta per pista forestal (camí ample). També destaca pel fet que no es dóna cap record als participants, si no que tots els beneficis aniran destinats a la Marató de TV3 2015 (en els propers dies es farà balanç del resultat i es comunicarà l'import total del donatiu)

Aquest 2016, igual que l'any passat, la prova constava de 2 recorreguts de 30 kms. i 750m. de desnivell positiu i 45 quilòmeres i 1.150 metres de desnivell positiu respectivament. Entre un traçat i l'altre, també es donaven 2 opcions més d'allargar o escurçar, segons gustos o forces.

El recorregut comptava amb 3 controls d'avituallament, més l'esmorzar situat a la meitat d'aquest.

Per part de l'organització, és fa un valoració molt bona sobretot pel comentaris i elogis rebuts pels diferents participants, els quals van destacar-ne el recorregut, la senyalització i la bona organització.

Els orgamitzadors han agraït «a tots els participants que ho han fet possible» i s'han proposat «seguir treballant en aquesta mateixa direcció de cara a noves edicions».

Al blog i al facebook ja s'hi poden trobar els primers àlbums de fotografies de tots els participants i s'anirà ampliant amb més fotos durant aquesta mateixa setmana.

http://corriolsbikepr.blogspot.com.es/

https://www.facebook.com/Corriolsbikepr