L'obra «Només són dones» que es podrà veure a Berga el 20 de febrer servirà per donar el tret de sotrida del projecte de l'Ajuntament de Berga «Programa´t», a través del qual s'ha obert a la ciutadania la tria de les obres que es podran veure els propers mesos al Teatre Municipal de Berga

Fonts municipals han informat que «´Només són dones», que es podrà veure dissabte 20 de febrer a les 10 de la nit al Teatre Municipal de Berga és una obra que parla de les dones durant la Guerra Civil. Cinc dones que viuen la terrible guerra feixista i les seves seqüeles. Realitat i fantasia juntes tot fent ficció d´algunes històries que van succeir a la vida real. Es tracta d´un espectacle multidisciplinari on hi intervenen la dansa, la música i la interpretació. L´espectacle planteja una sola veu de la mà de tres dones de tres disciplines diferents.

Els personatges estan interpretats per una mateixa actriu, Míriam Iscla, que interactua amb la ballarina Sol

Picó, representació de totes les dones del món i amb la cantant i compositora Maika Makovski, la veu de l´inconscient, del que mira des de fora.

Les tres disciplines juntes, teatre, dansa i música en viu serviran per fer un homenatge a totes aquestes lluitadores, heroïnes condemnades al silenci i per parlar de la Memòria Històrica, clau essencial per mirar el futur.

Les entrades per aquesta obra ja es poden a través de la plataforma tincticket.com o reservar-les a l´Oficina de Turisme de l´Ajuntament de Berga. També es podran comprar el mateix dia una hora abans de la funció. El preu de l´entrada és de 18€ i de 15€ per als menors de 25 anys.