S'obre el termini per participar al concurs de cartells anunciadors de la Patum 2016

Les obres es poden presentar a l'Oficina de Turisme des del 2 de febrer i fins l'11 de març

16.02.2016 | 11:10

A partir del 2 de febrer  i fins el divendres 11 de març a les 2 del migdia ja es poden presentar a l´Oficina de Turisme de Berga (c/ dels Àngels, 7, 08600 Berga. Telèfon 938211384) les propostes de cartells per La Patum 2016. Així ho ha anunciat  l´Ajuntament de Berga i del Patronat Municipal de La Patum, que han fet públiques  les bases d´aquest 42è Concurs de cartells de La Patum.

El guanyador o guanyadora del concurs rebrà 500€ i el seu cartell serà el que anunciarà les festes del Corpus del 2016. El document que cal adjuntar amb el cartell acceptant les bases del concurs es pot trobar a la web del mateix Patronat de La Patum:

El Jurat qualificador procedirà a la selecció d´un mínim de tres i d´un màxim de cinc cartells finalistes. Aquests treballs seran exposats entre els dies 20 de març i 3 d´abril a l´Oficina de Turisme de l´Ajuntament de Berga per tal que tothom qui ho desitgi pugui votar el cartell que més li agradi i escollir així la persona guanyadora. Les votacions es faran presencialment però cal identificar-se prèviament ja que només s´acceptarà un vot per persona. El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el dia 8 de maig, just després del Ple Extraordinari de l´Ascensió que es fa cada any per decidir si aquell any es farà o no La Patum.

El jurat qualificador enguany estarà format per la regidora de La Patum, Mònica Garcia i Llorens; el guanyador del Concurs de Cartells de l´any 2015, Jordi Plana i Pey; el dissenyador gràfic Albert Sallés i Abillar; l´advocada i patumaire Anna Emília Puig i Rodríguez; el fotògraf Joan Parera i Pons; el publicista i dissenyador Ramon Fondevila i Guinart, i Salvador Vinyes i Reig, dissenyador gràfic, pintor, dibuixant i creador del logotip de La Patum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema