L’Ajuntament de Berga preveu que a partir del dilluns dia 8 de febrer s’iniciïn les obres de construcció de rampes en diferents passos de vianants a la zona de la plaça de la Creu i al passeig de la Pau per tal de millorar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda.

Per tal de poder dur a terme aquestes actuacions hi haurà diferents alteracions del trànsit a diferents punts de la ciutat. En aquest sentit, no es podrà accedir a la Ronda Moreta des de la plaça de la Creu i caldrà fer-ho pel carrer Gran Via i pel tram Nord del carrer Barcelona, que serà provisionalment de pujada. També restarà tallada en sentit nord la Ronda Queralt.

Tot i que es preveu que el conjunt de les obres tingui una durada de tres setmanes, les alteracions de trànsit duraran únicament una setmana.

A partir del mateix dilluns està previst també que s’iniciïn les obres de reparació de diferents punts del passeig de la Indústria. Es tracta de reparacions puntuals en el clavegueram i en el paviment de la zona, una intervenció que afectarà a zones concretes d’aparcament i que es preveu que s’allargui unes tres setmanes.