Vilada s'acomiada de Pietat Marginet, una de les àvies més grans de casa nostra

07.02.2016 | 17:20
Pietat Marginet rep un ram de flors de la batllessa, Montserrat Badia, el 2015

Vilada va retre, ahir, l'últim comiat a Pietat Marginet Bernadich, de 105 anys d'edat, l'àvia més longeva del poble, de la comarca "i, de ben segur, una de les més velles de tot el país", segons un comunicat emès per l'Ajuntament de Vilada. Marginet va morir dimecres.
En el mateix comunicat, fonts municipals expliquen que "la Pietat era una dona molt estimada i molt coneixedora de les tradicions més antigues. La trobarem a faltar, però tenim el consol d'una llarga i intensa vida, envoltada de la gent que tant l'estimava". I va afegir que "Vilada està de dol, i la tindrem en el nostre record per les seves qualitats personals i perquè ha superat totes les fronteres de vida imaginables. Que descansi en pau".
El juliol passat i amb motiu de la celebració de l'Homenatge a la Vellesa, activitat inclosa en els actes de la festa major, l'Ajuntament de Vilada li va fer entrega d'un ram de flors "en reconeixement a la seva avançada edat. Una edat que ha superat tot l'imaginable i que l'ha feta entrar a la història del nostre poble".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema