El que havia de ser el local de joves de Berga i oficina comarcal de joventut ha esdevingut un malson. L'edifici no s'ha pogut obrir al públic tot i que es va arribar a anunciar que s'estrenaria l'estiu del 2011. La principal raó del retard és que persisteix un problema constructiu a les clavegueres que no desguassen bé i que fins ara no s'ha pogut resoldre.

Es tracta d'una obra que l'Ajuntament de Berga va pressupostar en 165.725 euros que no té cap rendiment ni utilitat social. Els fins ara irresolubles problemes del clavegueram mantenen l'edifici tancat. En el darrer ple municipal, celebrat dijous, el grup d'ERC es va interessar per saber "com està" l'immoble. El regidor d'Urbanisme Oriol Camps va informar que els problemes al clavegueram "s'han reiterat". Va dir que "s'està treballant" per resoldre-ho. Camps va exposar que no podia donar un termini de quan estaria enllestit.

El local de joves es va concebre en el mandat 2007-20011 i era una reivindicació inclosa en el Pla Jove de Berga. No es va poder acabar a la legislatura 2011-2015 i ara continua la seva singladura d'atzucacs.

Aquest local ocupa una planta de semisoterrani de 370 metres quadrats, als baixos del bloc de pisos de promoció pública del carrer Mossèn Espelt, propietat de la Generalitat.