ERC de Berga recupera el butlletí informatiu per establir contacte amb els veïns

L'objectiu és donar a conèixer el seu posicionament polític en alguns temes i explicar nous projectes

16.02.2016 | 11:10
ERC de Berga recupera el butlletí informatiu per establir contacte amb els veïns

Esquerra Republicana de Catalunya a Berga ha presentat el primer número del seu nou butlletí informatiu. La formació local recupera l'edició d'aquest butlletí amb l'objectiu d'establir una comunicació directa amb la ciutadania. El president d'ERC a Berga, Jaume Giménez, assegura que es tracta d'una eina que ha de servir per «donar a conèixer el posicionament polític sobre els temes del dia a dia i també per explicar l'activitat i els projectes del grup municipal».

El nou butlletí arriba després de més de deu anys que es deixés de publicar. Tal i com va recordar ahir Josep Xoy, ERC ja havia apostat per aquesta eina de comunicació i ara es recupera amb l'objectiu de ser «una via més de contacte amb els ciutadans». En aquest sentit, però, volen que sigui una eina «bidireccional» i que serveixi per informar als ciutadans però també per rebre'n reaccions, propostes o queixes «que permetin treballar per a la millora de la nostra ciutat», afirma Giménez. Un nou espai que se suma als canals de comunicació habituals que són a través del contacte directe al local del grup a la plaça Doctor Saló de Berga, o via correu electrònic, Twitter o Facebook.

En la primera edició del díptic en DIN-A3 els republicans tracten temes que han estat a l'ordre del dia de la política municipal els darrers mesos, com el canvi d'ubicació de l'institut Serra de Noet que va plantejar l'equip de govern de la CUP, la importància que té per ells la defensa de l'escola pública, la necessitat o no d'enderrocar un edifici del carrer Major per a la revitalització del barri vell o l'oportunitat que suposa per a la ciutat ser titular de l'hospital comarcal. També inclou una valoració dels primers sis mesos de govern i un article del president d'ERC, Oriol Junqueras.

Segons han explicat, l'objectiu és publicar entre tres o quatre butlletins a l'any, «segons les necessitats». En aquest cas, se n'han editat 10.000 exemplars que es repartiran als domicilis de la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema