El vigilant municipal de Bagà ha presentat una denúncia (una acta de declaració) contra C.M., la dona que ahir li va etzibar un cop a la boca quan l'agent va intervenir per calmar una discussió que mantenia amb altres pares a l'hora d'inici de les classes a l'escola Galceran de Pinós. També han presentat denúncia els pares de la nena a qui presumptament C.M. volia agredir. Ahir, els Mossos d'Esquadra van prendre declaració a tres testimonis dels fets. La policia manté la investigació oberta. Ahir, ni C.M. ni el seu marit, Q.B., no havien declarat i és possible que si no ho fan se'ls citi. Un cop tanquin les diligències es trametran al jutjat perquè actuï, segons han explicat fonts dels Mossos.

Ahir, a l'hora d'entrar a classe, C.M., que té una filla al centre, va intentar agredir una alumna, segons fonts de l'AMPA del centre. Els pares de la menuda s'hi van interposar. Es va iniciar una discussió en la qual va haver d'intervenir el vigilant municipal de Bagà, a qui C.M. "ha donat un cop de puny als morros", segons les fonts esmentades. El vigilant, que va declinar fer declaracions, va haver de ser atès al dispensari. Va patir ferides lleus i va tornar a treballar ahir mateix. La dona va ser traslladada pel SEM a l'hospital comarcal Sant Bernabé per la crisi d'ansietat que va tenir.

Fonts de l'AMPA del centre han explicat que aquest diumenge, en el decurs dels ballets de la Festa de l'Arròs, C.M. i el seu marit Q.B. "van empaitar una nena i no la deixaven ballar". Aquest fet hauria generat un intercanvi de missatges per WhatsApp que va culminar amb l'episodi d'ahir. "Ja han arribat calents", han indicat fonts de l'AMPA. C.M. hauria intentat picar la mateixa nena a qui hauria empès el dia abans, i els pares d'aquesta última van defensar-la. Per intentar posar pau hi va intervenir l'agent municipal de Bagà, a qui C. M. va etzibar un cop de puny a la cara.