Des d´avui i fins diumenge, Turisme del Berguedà serà present a la Fiets en Wandelbeurs d´Utrecht als Països Baixos, una de les fires més importants d´Europa especialitzada en senderisme, ciclisme, turisme actiu i esportiu.

El Berguedà participa amb un taulell amb la marca "Pirineus de Barcelona" dintre un mostrador de "Barcelona és molt més" de la Diputació de Barcelona, per presentar l´oferta de senderisme, BTT i d´activitats a la natura. A més a més, d´aprofitar el marc de la Fiets en Wandelbeurs per mantenir entrevistes amb agències de viatges i operadors turístics neerlandesos.

A banda d´exposar material promocional del Berguedà, s´aprofitarà l´ocasió per presentar el "Camí dels Bons Homes - Camí de l´últim càtar" fent incidència en aquest nou itinerari basat amb la història de Guilhem Belibasta. La presentació anirà a càrrec de Raymond Koome, periodista holandès que col€labora habitualment en la promoció del senderisme de Catalunya cap al públic d´Holanda a través del web www.hikingsite.nl.

També, es presentarà un nou producte turístic de la Travessa del Camí dels Bons Homes que té com a singularitat que ha estat creat de manera col€lectiva per les agències de viatges adherides a la ruta: Pedratour del Berguedà i Discover Pyrenees de la Cerdanya, per tal de millorar la comercialització dels paquets i tenir més beneficis pel territori.

Turisme del Berguedà segueix amb la presència destacada als Països Baixos amb l'objectiu de promocionar tota l'oferta turística de Berguedà i de manera específica la relacionada amb el turisme actiu i el turisme de natura.