Els Castellers de Berga han començat els assajos al seu nou local, l'antic edifici del cine Catalunya. Enguany la colla ha fet assajos itinerants a Bagà, Gironella, Puig-reig, a la Sala Casino de Berga i al Teatre de Cal Rosal.

En un comunicat, la colla informa que «la primera fase de l'habilitació del nou espai ha finalitzat i els assajos ja es poden fer amb la xarxa de seguretat i les columnes, elements que milloren considerablement el treball tècnic».

Dimarts 1 de març ha estat el primer dia que els Castellers de Berga «vam assajar al Cine Catalunya, concretament, a la que havia estat la Sala A de l'equipament» després d'una intensa campanya de netja i condicionament de l'espai que han realitzats membres de la mateixa colla castellera.

En el mateix comunicat expliquen que «de moment, la sala gran de l'antic cine és la que s'ha adequat per fer-hi els assajos, deixant per les properes setmanes l'adaptació de més espais».

Els asjos continuraan el divendres 4 de març, (a les 7 assaig de canalla i, a partir de les 8, assaig general) i el diumenge 6 de març (a les 5 assaig de canalla i, a partir de les 6, assaig general).