Un total de set propostes s´han presentat al projecte d´emprenedoria de la Masia Castellnou de Vallcebre, que buscava noves famílies pel municipi amb ganes de posar en marxa una activitat empresarial, cultural o social en aquest edifici.

Al llarg de les properes setmanes es farà l´avaluació i seguiment de les propostes amb l´objectiu de realització del concurs d´adjudicació de la concessió als volts del mes de maig de 2016, i fer realitat la incorporació d´una nova família i el desenvolupament d´una nova activitat econòmica al municipi.

Les propostes presentades són molt diverses, des de la instal·lació d´obradors de productes agroalimentaris singulars, passant per tallers d´artesania o per activitats i serveis pel tercer sector social i cultural. A més a més, l´èxit de la iniciativa està garantit atès que la majoria dels candidats són famílies joves amb fills de fora de la comarca del Berguedà.

El projecte d´emprenedoria de la Masia de Castellnou de Vallcebre és una iniciativa de l´Ajuntament de Vallcebre amb el suport de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà i la Diputació de Barcelona.