Gironella dóna nous espais a l'agroalimentació i a les entitats a la Fira del Motor

16.03.2016 | 00:00
Maria Àngels Sallés, regidora de Comerç de Gironella, ahir

La Fira del Motor de Gironella, la clàssica Fira de Sant Josep, enguany destinarà nous espais a les parades de les entitats i també al sector de l'agroalimentació. El certamen obre el cicle de mostres de primavera al Berguedà. La regidora de Comerç i Fires, Maria Àngels Sallés, va presentar la mostra ahir.
Enguany l'espai destinat a les entitats canvia i passa del carrer Balmes a la plaça Doctor Armengou, on s'instal·laran les veles per aixoplugar la tretzena d'entitats culturals, esportives i socials del municipi. També guanyaran comoditat i amplitud d'espai les parades d'agroalimentació i artesania, que s'ubicaran a la plaça de l'aparcament de l'Estació. Fins ara s'ubicaven al carrer del Riu i l'objectiu dels dos canvis és guanyar espai tant per als expositors com per als visitants perquè puguin accedir-hi amb més comoditat. Per alliberar espai de la plaça de l'Estació hi haurà menys metres per a les parades.
L'eix central del certamen serà l'exposició de vehicles a l'avinguda de Catalunya, on els visitants podran veure les novetats del sector de l'automoció d'una desena d'expositors. També hi haurà l'exposició de microcotxes del gironellenc Claudi Roca, enguany dedicada a utilitaris de transport de la postguerra al concessionari PaQ, o la trobada de cotxes clàssics.
Uns altres clàssics del certamen són els estands al Local del Blat que organitza l'Associació de Comerciants de Gironella. Hi haurà una quinzena de comerços i establiments que mostraran els seus productes i serveis. L'espai també acollirà desfilades i actuacions gimnàstiques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema