La CUP de Borredà ha proposat en el darrer ple municipal que s'aprofitin els molins que hi ha al llarg de la riera de Margançol com a reclam turístic. En una moció presentada pel grup, es demanava la planificació d'un itinerari que passi pels diferents molins que hi ha al llarg d'aquesta riera que permeti veure aquestes construccions i els elements propis d'aquestes estructures.

La proposta respon a l'objectiu de potenciar el patrimoni arquitectònic del municipi. Alguns d'aquests molins es troben en mal estat, però d'altres, com és el cas del molí de Subirà, s'han restaurat aprofitant recursos públics. És per això que des de la CUP es creu interessant poder unir aquestes construccions en un únic itinerari tot donant informació sobre cadascun dels molins a través de panells informatius situats a la zona. Ressalten, però, que caldria potenciar la senyalització i també mantenir el camí per permetre el seu recorregut de manera còmoda.

Després de debatre el tema, es va aprovar per unanimitat estudiar la situació dels molins del terme municipal per contemplar la possibilitat d'integrar-los en un projecte turístic i patrimonial. Un fet que satisfà al grup de la CUP que recorda que és un tema que portaven al seu programa electoral.