L'Agència programa nous seminaris per a persones a l'atur o que busquen una millora de feina

Les sessions tracten temes com la millora dels currículums, els portals de recerca de feina o l'autoocupació

26.03.2016 | 07:41

El Servei d´Ocupació de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà prorgrama nous seminaris dirigits a persones aturades i que busquen una millora de feina. En els seminaris es treballen aspectes relacionats amb el procés de recerca de feina.

En les sessions del mes de març celebrades fins a dia d´avui, s´han treballat eines com la carta de presentació. En el transcurs del seminari, es van donar consells útils i exemples pràctics de la carta de presentació, ajudant als assistents a elaborar una carta de presentació personalitzada i atractiva que pugui ser útil a l´hora de presentar una autocandidatura per a un lloc de treball acompanyant el currículum.
També es va celebrar una sessió que tractava aspectes relacionats amb les habilitats comunicatives. En aquesta sessió, es va posar èmfasi en la forma com ens comuniquem –de forma verbal i també de forma no verbal–, i en com ho podem fer per comunicar-nos de forma efectiva en una entrevista de feina.

En la sessió enfocada a tractar les habilitats, capacitats i actituds en la recerca de feina, es va treballar especialment en els coneixements, habilitats i actituds que permeten l´acompliment amb èxit d´un lloc de treball determinat, el que es denomina competències. Es va remarcar que és necessari que ens coneguem bé per poder encarar amb èxit els processos de selecció, així com també desenvolupar-nos adequadament en el context laboral. Aquesta sessió va ser un èxit i des del Servei d´Ocupació es vol seguir treballant en la formació en competències, pel qual està previst que se celebrin més seminaris en els propers mesos.

Les properes sessions programades tindran lloc de 9 a 2/4 de 12 al centre de formació de l'Agència els següents dies i amb els següents continguts:
29 de març. Millorem el CV.
5 d´abril. Habilitats, capacitats i actituds en la recerca de feina.
6 d´abril. Generem la pròpia feina: l´autoocupació.
19 d´abril. El Currículum Vitae: una eina imprescindible per a trobar feina.
20 d´abril. El procés de selecció: els psicotècnics.
26 d´abril. Els portals de recerca de feina: una guia pràctica.
27 d´abril. Les competències transversals.

Tots els seminaris i tallers programats són en grups reduïts per tal de generar dinàmiques de treball que facilitin el correcte desenvolupament de les sessions. Per això, es demana inscripció prèvia via correu electrònic a rifajr@adbergueda.cat (indicant nom, cognoms i telèfon de contacte de la persona interessada).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema