«Aquest recurs només serveix per allargar encara més un procés que ja ha desgastat prou l'Ajuntament de Berga i els seus ciutadans». Així de contundent s'ha mostrat l'alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós, en referència al recurs que la societat Inberga Tur ha presentat a la sentència que dictamina el retorn dels béns municipals de la concessió de la part municipal de Queralt i de l'hotel Berga Park.

El govern de la CUP lamenta l'actitud dels empresaris que conformen la societat -amb qui el consistori hi està confrontat judicialment- i creu que "ja és el moment que tornin a Berga el que és de la ciutat i dels seus veïns". Venturós recorda que és un tema que s'allarga des de fa anys i creu que "Berga ja ha pagat prou la concessió d'Inberga Tur i de ben segur podem afirmar que no ha aportat res de positiu per Berga ni per als berguedans".

En aquest sentit, l'alcaldessa de Berga ha anunciat que, com s'ha fet fins ara, "el procés judicial continua el seu curs" i que ara tocarà estudiar com s'actua al respecte. "No descartem demanar l'execució de la sentència, però això és un tema que hem de treballar des del govern, amb la resta de partits del i els serveis jurídics".

Venturós ha recordat que el consistori ja ha hagut d'assumir el deute del crèdit d'1,2 milions d'euros de la societat que els ha reclamat la Generalitat per ser-ne l'avalador. "Ja ha estat prou gros haver-nos d'hipotecar encara més, com perquè ara hagin presentat aquest recurs", ha finalitzat.