Mans Unides Gironella organitza aquesta setmana diverses activitats dins de l'anomenada Setmana Solidària amb l'objectiu de recaptar fons per lluitar contra la fam. La monja Sor Lucía Caram col·laborarà en els actes i serà a la localitat berguedana el proper dimecres 4 d'abril per oferir una conferència.

La primera activitat organitzada per Mans Unides Gironella es va realitzar divendres dia 1 d'abril, amb un sopar solidari que va consistir en pa amb oli i una poma. Al finalitzar el sopar, hi va haver una actuació de Cinc en Folk de Prats de Lluçanès i un ball per a tots els assistents. El primer dels actes va ser tot un èxit.

El proper punt d'interès serà dilluns 4 d'abril amb un espectacle infantil dedicats als més menuts. A les 17:30 de la tarda, al Magatzem del Blat, actuarà la Coral Infantil de Gironella i hi haurà un Taller de Danses a carreg de Carla Galiot. Al finalitzar, els nens i nenes podran gaudir d'un berenar de pa amb xocolata. Per poder participar s'haurà de fer una aportació solidària de 2 euros.

L'acte estrella de la Setmana Solidària de Mans Unides Gironella serà la xerrada que Sor Lucía Caram farà dimecres dia 6 d'abril a les 19:00 al Magatzem del Blat. Caram realitzarà una conferència anomenada ´El repte d´unir les mans´.