Prop de 1.100 persones han votat per escollir el cartell guanyador per anunciar les festes de la Patum d'enguany. Concretament, durant les dues setmanes que s'han exposat els cinc treballs seleccionats pel jurat a l'Oficina de Turisme de Berga, s'han rebut 1.093 vots, una xifra similar a la de l'any passat, quan se'n van registrar 1.136. Aquests vots han servit per triar el millor cartell anunciador de la festa berguedana que es donarà a conèixer el proper 8 de maig després del ple de l'Ascensió.

Segons ha informat l'Ajuntament de Berga, els dies amb més afluència de votants van ser Dissabte Sant, amb 156 vots i dissabte després de Pasqua, amb 141. Els dies amb menys participació, el dimarts i divendres després de Pasqua.

Pel que fa a la procedència dels vots, aquests han arribat de 63 poblacions diferents, una xifra molt propera a la de l'edició anterior, que van ser 65, i que supera les 58 del 2014 i les 35 del 2013. La major part dels vots corresponen a habitants de Berga (902), tot i que també de Barcelona (33), Avià (23), i destacant dos vots d'Andorra i un de València.