Jaume Giménez repeteix com a president d'ERC a Berga. L'executiva local d'Esquerra Republicana de Catalunya a la capital del Berguedà ha renovat els seus membres, tot i que presenta pocs canvis respecte l'equip que es va escollir el desembre del 2014.

Giménez, (Algerri, la Noguera, 1956) és metge a Navàs, on resideix. El reescollit president de l'executiva local era l'únic qui optava a ocupar el càrrec en l'assemblea celebrada aquest divendres a la nit, on van exercir el seu dret a vot un 35% del total dels militants. L'assemblea va ratificar a Giménez amb el 93% dels vots.

Un cop reescollit president, Giménez ha marcat tres objectius «principals i bàsics» per a la Secció Local. Per una banda, fer grups interns autònoms i temàtics per generar debats i fer propostes, que aquests es derivin, a la vegada, amb trobades amb els regidors de cada temàtica i finalment, calendaritzar visites amb les associacions de veïns i entitats de la ciutat. A més, Giménez ha ressaltat la voluntat de fer del nou executiu una assemblea permanent per a englobar-hi tots els militants que hi vulguin participar per informar o rebre propostes del grup.

La nova executiva local, a banda d'estar presidida per Giménez, està integrada per una secretaria d'Organització, amb Josep Xoy i Soler; una secretaria de Finances, amb Joan Ramon Bella i Heras; una secretaria d'Imatge i Comunicació, amb Ramon Camps i Garcia; una secretaria de la Dona, amb Dolors Tous i Bruch i per una secretaria de Política Municipal, amb Oriol Ortega i Tous. A més en forme part quatre vocals: Jordi Parera Orriols, Josefina Díaz i Garcia, Ferran Badal i Granell, Ermínia Altarriba i Gorgas i Aleix Camprubí i Pont.