Càritas Parroquial de Berga organitza, dins dels actes de la Primavera Social, una jornada per donar-se a conèixer i posar en valor la seva tasca social a la ciutat.

Com cada any, des de l'entitat busquen un fil conductor per cridar l'atenció dels veïns. Enguany, durant la jornada que celebraran el proper dissabte 16 d'abril, Càritas buscarà que els veïns deixin la seva empremta, és a dir, motivar-los a aportar missatges positius i compromisos per a la millora de la societat.

Aquesta activitat tindrà lloc dissabte que ve a la plaça de Sant Joan des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre. A banda, com ja és habitual, la jornada buscarà altres objectius com el de sensibilitzar els berguedans de la tasca que desenvolupa l'entitat així com també recaptar fons per a mantenir el seu dia a dia.

Els interessats podran conèixer l'activitat de Càritas i participar a les diverses propostes organitzades. A partir de 2/4 de 6 de la tarda hi haurà l'actuació del grup de country Granger's del Berguedà.