Més d´una quinzena d´entitats culturals, esportives i solidàries han participat en una jornada orgnaitzada conjuntament per la direcció i l´Associació de Pares de l´institut Guillem de Berguedà de Berga per apropar als alumnes algunes de les possibilitats que ofereix el teixit associatiu de la capital berguedana.

Durant un matí els joves han pogut conèixer de prop les entitats a través de tallers i xerrades. L´objectiu era doble: que els joves descobreixin noves oportunitats de lleure i que les enittats trobessin nous membres joves per mantenir la seva activitat. La proposta ha estat ben valorada des de la direcció i l´APA del centre, però també per les entitats participants i pels mateixos alumnes.

Les entitats que van participar a la jornada van ser Creu Roja, Tràfec Teatre, Berguedana de Folklore Total, el Museu de la Patum, la Protectora d´Animals, Amics del Castell, Volei-CEB, AFTDAO, Mountain Runners, GDNB, Centre d´Estudis Josep Ester Borràs, el Banc del Temps, Club Tennis Berga, Societat d´Arqueologia de Berga, GINKO i els Castellers de Berga.