L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, s'ha compromès a actuar per solucionar les molèsties de soroll que pateixen els veïns del carrer Maixerí, la ronda Moreta i una par del carrer Barcelona els caps de setmana a la nit.

Tal i com ha explicat Regió7, el col·lectiu veïnal es va reunir aquest dimarts amb el govern de la CUP per presentar les seves queixes i, a la vegada, poder trobar una solució que els permeti descansar els divendres i dissabtes a la nit. Els veïns lamenten que és un tema que fa anys que s'arrossega i han criticat la «inoperància» de l'antic equip de govern de CiU i també la inacció de la Policia Local quan els truquen per demanar la seva actuació.

L'alclaldessa, Montse Venturós, ha explicat que la reunió va ser molt positiva i va servir per conèixer la problemàtica i parlar sobre les possibles solucions per acabar amb les molèsties veïnals. «És un problema que pateixen els ciutadans, i hi hem de posar remei», ha assegurat. Segons ha avançat, properament es reunirà amb la Policia Local per tractar el tema i demanar-los una actuació eficaç que garanteixi el descans dels berguedans afectats.