Com en les darreres edicions, el Ciclemuntanya.cat té al capdavant el Centre Quitxalla Excursionista de Puig-reig, el Centre Alpí Gironella, el Club Esquí Berguedà, l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, la Unió Excursionista de Catalunya de Bagà i l’Associació de Muntanyencs del Berguedà.

Els organitzadors del cicle de xerrades asseguren que cada cop és més difícil mantenir la gratuïtat de l’activitat perquè cada vegada també costa més trobar diners per finançar la programació. «Enguany pràcticament no hem rebut suport econòmic ni de patrocinadors ni de cases comercials, és per això que no hem pogut portar cap estrella reconeguda dins del món del muntanyisme de fora de casa», explica el coordinador, Ferran Garcia, «perquè no hem trobat el finançament necessari», afegeix.

Enguany el cartell presenta principalment esportistes de casa, «tot i que n’estem molt satisfets perquè tots tenen moltes ganes d’explicar la seva experiència i totes són destacades i d’interès», ha assegurat Garcia.