Disset colles caramellaires del Berguedà, el Bages, el Vallès Occidental, el Baix Llobregat i el Baix Camp han fet gran la trobada de Caramelles de Casserres que s'ha celebrat aquest matí de diumenge. El bon temps ha acompanyat la celebracio. Enric Genescà president del Grup Cantaire Sant Bartomeu de Casserres i de l´Associació de Comerciants de la vila, ha explicat que enguany ha estat «una de les edicions amb més participants dels darrers anys». «L´any passat n´hi va haver 12», apunta. A la xocolotada de l'esmorzar prèvia a la cantada s'ha repartit xocolata per a 600 persones.

Les colles de la trobada de caramelles d´aquest any han estat la Coral Infantil, la Coral Juvenil i el Cor de Grans del Grup Cantaire Sant Bartomeu de Casserres, la Coral del Parc Mediterrani de la Teconolgia de Terrassa, els Bastoners i Cascavells de Casserres, la Coral del Casal de l´Amistat per la dona de Sabadell, la Societat Coral de Sant Joan de Vilatorrada, la Coral La Igualtat de Gavà, la Societat Coral La Llanterna de Súria, els grup de caramelles de l´Espunyola, de l´Ametlla de Merola, de Fals, de sant Jordi de Cercs i d´Artés, la Coral Roureda i la Coral Estrella Blava de Sabadell, i la Coral Harmonia Reusenca, de Reus.

La Trobada de Caramelles de Casserres és organitzada pel Grup Cantaire Sant Bartomeu i té el suport de l´Ajuntament de Casserres, el Consell Comarcal del Berguedà, la Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona, el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana d´Entitats Corals (FCEC).

A més de la trobada, Casserres també acull tot el dia la 21a edició de la Fira del Comerç i l´Artesania. La mostra, organitzada per l´Associació de Comerciants de Casserres, omplirà els carrers de parades d´antiguitats i productes d´artesania i d´alimentació, entre d´altres. Enric Genescà ha fet un bon balanç del desenvolupament.