Més d'una vintena d'entitats han participat aquest dissabte al matí a la Fira d'Entitats Socials i de Cooperació que ha tingut lloc a Berga dins dels actes de la Primavera Social. Una mostra que se celebra per setè any consecutiu i que ja està plenament consolidada.

Durant tot el matí les associacions que treballen per la millora de la societat han donat a conèixer la seva activitat en els diferents estands que s'han instal·lat a la part inferior del passeig de la Indústria. Com cada any, aquesta jornada serveis per posar en valor la tasca d'aquests col·lectius que en ocasions passa desapercebuda. Per altra banda, tal i com han explicat membres de les diverses entitats, la fira també serveis perquè els membres de les entitats puguin relacionar-se entre ells i estrènyer vincles per a possibles futures col·laboracions.

La fira s'ha complementat amb activitats organitzades per les mateixes entitats com el taller de boccia del Fòrum de Vida Independent, el taller de rehabilitació amb el coixí del cor a càrrec de Ginkgo, el taller de pintura de figures de Patum impulsat pel Grup Horitzó i ASFAM, entre moltes d'altres propostes.