El Berguedà actualitza la guia d'entitats i serveis per a persones amb diversitat funcional

En la versió renovada s'hi han afegit nous serveis i en desapareixen alguns que ja no existeixen

21.04.2016 | 07:24

El Consell Comarcal del Berguedà ha actualitzat la Guia d'entitats i serveis per a persones amb diversitat funcionarl. Des d´aquest mes d´abril ja es pot consultar, en format digital, l´actualització d'aquesta guia que es va presentar el maig del 2014. Es tracta d'un un instrument de consulta de les entitats i serveis per a persones amb diversitat funcional i malalties cròniques existents al Berguedà. Al mateix també ha de servir per donar a conèixer la tasca social que desenvolupen les persones que formen part d´aquestes entitats i serveis.

La guia sorgeix del treball que a principis del 2013 van iniciar el Consell Comarcal del Berguedà, a través de l´Oficina d´Inclusió Social i les entitats i serveis de la comarca amb la creació de la Taula de coordinació de Diversitat Funcional, inclosa dins l´estructura del Berguedà en Xarxa.

L´actualització es concreta en l´eliminació de dues entitats: Fundació Trueta, que ha deixat de tenir presència al nostre territori i l´Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica que ha desaparegut. També s'hi han incorporat tres noves entitats; Activament, entitat de persones amb trastorn mental; Incorpora la Caixa que treballa per a la inserció laboral de col·lectiu en risc d´exclusió i discapacitat; i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d´Atenció a la Dependència que es fa a l´Institut Guillem de Berguedà. En aquesta actualització també algunes entitats han modificat la seva informació concreta, com ara projectes, adreça,....

Qui vulgui consultar-la ho podrà fer-ho través de la web del Consell Comarcal del Berguedà www.bergueda.cat o a la pàgina Inclusió Social del Berguedà http://inclusio.bergueda.cat/.

També es pot descarregar en PDF aquí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema