Berga promocionarà la seva festa màxima, la Patum, a Londres en la celebració de Sant Jordi/Saint George's Day. Tant a Catalunya com a Anglaterra aquest sant és el patró i aquest diumenge 24 d'abril s'han programat diferents activitats al Borough Market.

Fonts de l'Ajuntament de Berga han informat que "entre les diverses tradicions que no hi seran presents però que es difondran entre el públic hi ha la Patum, ja que la delegació de la Generalitat al Regne Unit i Irlanda ha volgut que la festa berguedana hi fos present a través de tríptics i fullets informatius, en anglès, per tal que tots els visitants la puguin conèixer".

La celebració es farà entre les 12 del migdia i les 4 de la tarda a Londres. El púbic podrà tastar plats catalans i anglesos i gaudir d'actuacions musicals, castellers, dansa i la representació infantil de la llegenda de Sant Jordi. Els visitants també podran comprar les tradicionals roses a la paradeta de Catalans UK i gaudir a les instal·lacions del Borough Market d'un "programa cultural divers i per a totes les edats".